Zöldtető- és Zöldfal Építők Országos Szövetsége

Zöldtető- és zöldfal építők vezető szakmai szervezete

Hírlevél

Hírlevelünkben tájékoztatást adunk a ZÉOSZ tevékenységeiről, képzéseiről és programjairól.


Adathasználati engedély

Mi a Zöldtető- és Zöldfal Építők Országos Szövetségénél az itt megadott személyes adatait kizárólag kapcsolattartásra és híreink megosztására használjuk. Kérjük, erősítse meg, hogy email-ben szeretne értesülni híreinkről: http://zeosz.hu/wp-content/uploads/2018/05/Z%C3%89OSZ-adatvedelmi_es_adatkezelesi_szabalyzat_.pdf


Ha meggondolná magát, bármikor leiratkozhat a hírleveleink láblécén található leiratkozó linkre kattintva, vagy az info@zeosz.hu e-mail címre küldött e-mail-ben. A megadott adatait tiszteletben tartjuk. A Feliratkozás gombra kattintva engedélyezi, hogy adatait ennek megfelelően bizalmasan kezeljük.

FLL

ZÖLDTETŐK TERVEZÉSI, KIVITELEZÉSI ÉS FENNTARTÁSI IRÁNYELVE – ZÖLDTETŐK IRÁNYELVE

“Az FLL által kiadott Zöldtetők tervezési, kivitelezési és fenntartási irányelve – azaz a zöldtetők irányelve – az első megjelenése után a Német Szövetségi Köztársaság határain túl is széleskörű elismertséget vívott ki. Jelentőségét az is fokozta, hogy a Német Ipari Szabványok több esetben hivatkoznak rá. A 2002-es kiadás, az 1995 óta történt fejlődési és tapasztalati eredmények figyelembevételével – elsősorban a zöldtetők víztelenítésének összetett területén – átdolgozott és továbbfejlesztett változat. A teltszelvényű vízelvezetéssel kapcsolatos álláspont újraértékelése, a legfrissebb tapasztalatokon nyugvó következtetések, valamint a lefolyórendszeren észlelhető lerakódások alapján vált szükségessé. Egyes anyagok karbonát tartalma a minősítéseknél már nem számít döntő jelentőségű tényezőnek. (…) Jelen kiadás az 1995-ös munkát váltja fel. Ez a mű a tudomány jelenlegi állásának és a gyakorlat legfrissebb tapasztalatainak ismeretében készült, így az építőipari teljesítések szolgálati szabályzata szerint ‘a technika mai állásának’ tekinthetjük.” (Részlet az előszóból)

Német honlapja: FLL

Megrendelhető a ZÉOSZ-nál.