Zöldtető- és Zöldfal Építők Országos Szövetsége

Zöldtető- és zöldfal építők vezető szakmai szervezete

A  ZÉOSZ jubileumi fotópályázat oldalán jársz!

 

Itt szavazhatsz a beérkezett pályaművekre!

A képek feltöltése folyamatos, 2014.  október 9., csütörtök 12 óráig. Ezt követően beérkezett fotók már nem kerülnek fel a honlap Fotópályázatok rovatába.

Szavazás módja: Közönségszavazás online módon, a honlap felületén: 1-5 csillaggal (emelkedő sorrendben, a legkisebb a legalacsonyabb, a legmagasabb a legnagyobb pontszám).

Szavazás lezárása: 2014. október 13. 12 óra

A nyerteseket ezt követően  értesítjük e-mailben, elvárjuk őket az ünnepélyes eredmény hirdetésre, valamint nevüket  feltüntetjük honlapunkon, facebook oldalunkon.

Ünnepélyes eredményhirdetés:  2014. október 16. 18 óra 

FUGA Budapesti Építészeti Központ

MEGHÍVÓ másolata

 

Csak a zöldtetős képekre vagy kíváncsi?

Vagy inkább csak a zöldfalak érdekelnek?

Használd az alábbi menüket, így meg tudod nézni kategóriánként is a képeket.

 

Hazai zöldtetők | Hazai zöldfalak, zöldhomlokzatok | Egyéb zöld megoldások

 

 

Hazai  zöldtetők

[Not a valid template]

Hazai zöldfalak, zöldhomlokzatok

[Not a valid template]

Egyéb zöld megoldások

no images were found

A szervezők nem felelnek szerzői jogokat sértő pályaművekért. Bármilyen szerzőijog-sértés kizárólag a pályázók felelőssége. A pályázók azzal, hogy pályaműveiket benyújtják, automatikusan elfogadják a felhasználási feltételeket; egyben garantálják a szervezőknek és partnereiknek a jogot, hogy a benyújtott műveket weblapjukon, illetve ingyenes nyomtatványokban és on-line dokumentumokban térítés nélkül felhasználják, a szerző nevének feltüntetése mellett. Ezekben az esetekben a szerző semmilyen térítést nem követelhet a szerzői jogra hivatkozva. A szervezők és partnereik nem terjeszthetik a művet profitszerzési céllal. A szervezők és partnereik a szerző engedélye nélkül semmilyen lényeges változtatást nem hajthatnak végre a beadott alkotásokon. Ha a pályázó a fenti feltételek valamelyikének nem tesz eleget, a szervezőknek joga van kizárni a versenyből!