Zöldtető- és Zöldfal Építők Országos Szövetsége

Zöldtető- és zöldfal építők vezető szakmai szervezete

Hírlevél

Hírlevelünkben tájékoztatást adunk a ZÉOSZ tevékenységeiről, képzéseiről és programjairól.


Adathasználati engedély

Mi a Zöldtető- és Zöldfal Építők Országos Szövetségénél az itt megadott személyes adatait kizárólag kapcsolattartásra és híreink megosztására használjuk. Kérjük, erősítse meg, hogy email-ben szeretne értesülni híreinkről: http://zeosz.hu/wp-content/uploads/2018/05/Z%C3%89OSZ-adatvedelmi_es_adatkezelesi_szabalyzat_.pdf


Ha meggondolná magát, bármikor leiratkozhat a hírleveleink láblécén található leiratkozó linkre kattintva, vagy az info@zeosz.hu e-mail címre küldött e-mail-ben. A megadott adatait tiszteletben tartjuk. A Feliratkozás gombra kattintva engedélyezi, hogy adatait ennek megfelelően bizalmasan kezeljük.

IGRA-Green-Roof-News-1-2018

Megjelent a Nemzetközi Zöldtető Szövetség, IGRA-International Green Roof Association Global Networking for Green Roofs legfrissebb kiadványa, mely az alábbi linken letölthető. 

IGRA-Green-Roof-News-1-2018

A folyóirat fő témája a Az 5. Nemzetközi Zöldtető Kongresszus 2018-as, kuvaiti találkozója mely 2018 február 17-18.-ban került megrendezésre.

A friss publikáció részletesen és átfogóan tárgyalja az első Perzsa-öböl térségében megtartott IGRA-eseményt. Ahogy a konferencia előadói és témái is hangsúlyozták, kiemelt fontosságú a zöldtetők és zöldfalak témaköre ezen a földrajzi területen.

Mindazonáltal további lépésekre van szükség, hogy a megoldjuk a természet visszahívását a városokba ilyen és ehhez hasonló száraz éghajlatokon is, mint a Perzsa-öböl.  

Bízunk benne, hogy az önkormányzatok, a tervezők, a tudósok és az ipar együttműködik, összefogásával a kihívás teljesíthető.

Számos kiváló interjút és remek példát sorakoztatnak fel a témában, melyek tanulmányozását szívesen ajánljuk olvasóinknak.