Zöldtető- és Zöldfal Építők Országos Szövetsége

Zöldtető- és zöldfal építők vezető szakmai szervezete

Hírlevél

Hírlevelünkben tájékoztatást adunk a ZÉOSZ tevékenységeiről, képzéseiről és programjairól.


Adathasználati engedély

Mi a Zöldtető- és Zöldfal Építők Országos Szövetségénél az itt megadott személyes adatait kizárólag kapcsolattartásra és híreink megosztására használjuk. Kérjük, erősítse meg, hogy email-ben szeretne értesülni híreinkről: http://zeosz.hu/wp-content/uploads/2018/05/Z%C3%89OSZ-adatvedelmi_es_adatkezelesi_szabalyzat_.pdf


Ha meggondolná magát, bármikor leiratkozhat a hírleveleink láblécén található leiratkozó linkre kattintva, vagy az info@zeosz.hu e-mail címre küldött e-mail-ben. A megadott adatait tiszteletben tartjuk. A Feliratkozás gombra kattintva engedélyezi, hogy adatait ennek megfelelően bizalmasan kezeljük.

V. Greenovációs Nagydíj Pályázat

191317

Nevezési határidő: 2016. február 12.

A pályázaton a környezettudatos vállalati működés alapkövetelmény, ezért minden cégnek érdeke és kötelessége működését a szűkebb és tágabb társadalmi és természeti környezete figyelembevételével kialakítani.

Az V. Greennovációs Nagydíjra a nevesített kategóriákba besorolható, 2015 során megvalósult, lezárult vagy éppen folyamatban lévő környezetvédő, környezetkímélő és fenntartható beruházások, fejlesztések, koncepciók nevezhetők. Vállalatok és magánszemélyek is benyújthatnak pályázatot, akár egy meg nem valósult tervpályázati anyaggal is, mint innovációs ötlettel. A nevezéssel a pályázók automatikusan nyilatkozatot tesznek arról, hogy a beküldött anyag mind koncepcionálisan, mind megvalósításában saját kivitelezés, tervezés, fejlesztés, beruházás. Olyan projekteket is lehet nevezni, melyek a 2015-ös év előtt kezdődtek, de a 2016-os év folyamán is folyamatosan működnek / használatban vannak.

A ZÉOSZ sikeres pályázást és jó versenyt kíván minden kedves résztvevőnek!

Részletek a pályázat honlapján: http://www.greennovacio.hu/2016

Pályázati kírás letöltése:  V. Greennovációs Nagydíj_versenykiírás