Zöldtető- és Zöldfal Építők Országos Szövetsége

Zöldtető- és zöldfal építők vezető szakmai szervezete

Hírlevél

Hírlevelünkben tájékoztatást adunk a ZÉOSZ tevékenységeiről, képzéseiről és programjairól.


Adathasználati engedély

Mi a Zöldtető- és Zöldfal Építők Országos Szövetségénél az itt megadott személyes adatait kizárólag kapcsolattartásra és híreink megosztására használjuk. Kérjük, erősítse meg, hogy email-ben szeretne értesülni híreinkről: http://zeosz.hu/wp-content/uploads/2018/05/Z%C3%89OSZ-adatvedelmi_es_adatkezelesi_szabalyzat_.pdf


Ha meggondolná magát, bármikor leiratkozhat a hírleveleink láblécén található leiratkozó linkre kattintva, vagy az info@zeosz.hu e-mail címre küldött e-mail-ben. A megadott adatait tiszteletben tartjuk. A Feliratkozás gombra kattintva engedélyezi, hogy adatait ennek megfelelően bizalmasan kezeljük.

VÁCRÁTÓT BIODIVERZ ZÖLDTETŐ SZAKMAI SÉTA

A SÉTÁRA A LÉTSZÁM BETELT
A nagy érdeklődésre való tekintettel, júniusban 2 új zöldtető bejárást hirdetünk. Várólistára szívesen felírunk minden további jelentkezőt. Megértésüket köszönjük! Aktuális híreinkért iratkozzanak fel hírlevelünkre, valamint kövessék fb oldalunkat. 

A ZÉOSZ szervezésében május 6-án, szombaton 18:00-kor szakmai vezetéssel egybekötött zöldtető látogatást hirdetünk Vácrátóta, egy fantasztikus biodiverz zöldtetős családiház tetejére.

A  325 m2-es zöldtető különlegességei között szerepel, hogy a 2014-es, Az Év zöldtetője és zöldfala pályázaton, Extenzív zöldtető kategóriában 1 helyezett lett, dr. Balog Ágnes és Reppert Béla, Természetközeli gyep a tetőn pályázata által.

Lehet-e egy zöldtető rokon a környező tájjal? Lehet-e döntően honos, tájbaillő fajokat alkalmazni egy zöldtetőn? Felhasználható-e a helyi talaj a zöldtető létesítésére? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk az öko-lakóház zöldtetejének bejárásakor.

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt egy példaértékű, különleges természetközeli zöldtető sétára! A bejárást dr. Balog Ágnes, okl. táj- és kertépítész mérnök és férje Reppert Béla okl. építészmérnök tartja, akik a zöldtetőt tervező és kivitelező Hajlék Építész, Táj- és Kertépítész Műhely társ alapítói és vezetői.

A részvétel díjtalan, viszont előzetes regisztrációhoz kötött melyet az info@zeosz.hu e-mail címre küldött e-maillel kérünk jelezni. A regisztráció sikerességéről, válasz e-mailben tájékoztatjuk Önöket.

A szövetség 15 fő maximum létszám betöltéséig sok szeretettel vár minden érdeklődőt!