Zöldtető- és Zöldfal Építők Országos Szövetsége

Zöldtető- és zöldfal építők vezető szakmai szervezete

Zöldtető SZÉPSÉGVERSENY 2016 / GREEN ROOF BEAUTY CONTEST 2016

Green Roof Beuty Contest 2016

Keressük meg együtt a legklasszabb ZÖLDTETŐT! 

Új pályázati lehetőség a láthatáron! A CEEweb szervezésében megkezdődött a fotópályázat a legizgalmasabb, legszebb zöldtetők után kutatva! Irány a legkedveltebb zöldtető, fröccs a kézbe és kamera kattintás a nyereményekért!

A zöldtetők nem csak  gyakorlati előnyökkel járnak, mint például csökkentik a hősziget effektusok kialakulását és a városi árvizeket vagy növelik az épületek szigetelőképességét a perzselő nyarak ellen, hanem lehetőséget kínálnak elmenekülni a beton dzsungelben megbúvó zöldbe, jelen esetben a tetőre. Szerencsére manapság egyre felkapottabbak a zöldtetők a nyugat európai döntéshozók körében is, hiszen belátták azok messzire menő hasznát a városszövetekben. Valamint növekedik a szociális vágy a használható dekoratív zöldfelületek iránt karnyújtásnyira, a tetőkön. Most azonban ezek közöl is a legbulisabb helyeket keressük, olyan zöldtetőket ahol jól esik meccset nézni vagy koktélt szürcsölni a városban.

A verseny részleteiről és a díjazásról részleteket magyarul letölthető pdf-ben keressuk-europa-legszebb-zoldtetojet vagy a CEweb honlapján találsz: http://www.ceeweb.org/go-wild/greeen-roof-photo-contest/

Pályázat beadási határidő: 2016 Október 30

Az első helyezett 150 euró értékű vásárlási utalványt nyer!

Jó versenyzést és frissítő zöldtetőkön való kikapcsolódást kíván a ZÉOSZ!