Zöldtető- és Zöldfal Építők Országos Szövetsége

Zöldtető- és zöldfal építők vezető szakmai szervezete

Díszkertész szakmai napok 2022

Balatonfüred 
2022. február 22-25.

2022-ban immár tizenkettedik alkalommal rendezzük meg a díszkertész Szakmai napokat. A Magyarországi „zöld szakma” szakembereinek legnagyobb találkozója közösen a Magyar Díszfaiskolások, a Magyar Kertészeti Árudák, a Magyar Faápolók Egyesületének és a Magyar Tájépítészek Szövetségének szakmai rendezvényével egy időben, egy helyen.

Idén is tartunk nulladik napot, ahol  Green City Workshop lesz, ami Green City Akkreditációs Rendszer továbbképzés is egyben. A Green City Akkreditációs alapképzést már elvégzett szakemberek számára a workshopon való részvétel a Green City akkreditáció éves meghosszabbításához megfelel.

Regisztráció

A regisztráció január 15-ig tart.

 A helyszínről

A konferencia helyszíne a Füred **** Spa & Conference, ami egyszerre idális a szakmai programokhoz, tágas, jól felszerelt konferencia termeinek köszönhetően és kiválóan alkalmas a pihenésre, jó hangulatú közösségi programokra.

A szállodában alapvetően kétágyas szobák vannak, de igény esetén pótágy behelyezhető, illetve aki egyedül szeretne lenni, annak 13.000 forint/fő/éj felárral ez is megoldható.

Az étkezések a szálloda éttermében lesznek, ahol svéd asztalos megoldás lesz; vegetáriánus, glutén- és laktózmentes opciókkal. Délelőtt és délután is az előadások között kávészünet lesz, amire a büfét ugyancsak a szálloda biztosítja. 

Minden résztvevő ingyenesen használhatja a szálloda parkolóját. 

A programról

A négy nap szakmai programját a társszervezettek közösen alakítottuk ki. Egyes napokon párhuzamos előadások, workshopok is lesznek. Mindegy, hogy valaki melyik szervezetnél regisztrál szabadon átjárhat az össze programra és találkozhat az összes kiállítóval. Az egyes szervezetek résztvevői nem különülnek el, hiszen a szakmai napok célja éppen az ágazaton belüli kommunikáció segítése (is).

  • A tematikus workshopokon idén a következő témák várhatóak: terasz tervezés és építés, zöldfal kialakítás a gyakorlatban, japánkertek, új munkavállalók betanítása
  • Csütörtökön a programok után tematikus ágazati beszélgetés lesz, kifejezetten a közös témákról
  • Kamarai pontok igényelhetőek (részletek a helyszínen)

Friss diplomásoknak

A szerdai napon lehetőséget nyújtunk frissen végzett hallgatóknak, hogy bemutassák saját szakdolgozatukat kutatásukat. A délelőtti blokkra várjuk azon lelkes tájrendező és kertépítő mérnök szakot végzettek jelentkezését, akik témájukban izgalmas innovációt vagy kifejezetten fenntarthatósági témát céloztak meg. További információk és jelentkezés az info@makeosz.hu oldalon. 
A délutáni blokkban pedig a tavalyi év legjobban sikerült faápolói szakmérnök szakdolgozatokat hallgathajuk meg. 

Kiállítóknak

Kiállítóink jelentkezését és a kiállítási lehetőségekkel kapcsolatos kérdéseket az info@makeosz.hu címen várjuk. 

Az idei évben is kb 40 kiállítónak tudunk helyet biztosítani. Minden olyan cég jelentkezését örömmel fogadjuk, akik minőségi termékeket, szolgáltatást kínálnak a díszkertész ágazatban dolgozó szakemberek számára. Igény szerint a kiállítói asztal mellé technikai bemutatók is szervezhetőek. A kiállítók az elmúlt évek tapasztalata alapján 400 körüli résztvevőre számíthatnak, nagyjából 150-200 cég képviseletéből.

Kiállítói díjak*:

4 napra2 napra
stratégiai partnerek0 forint0 forint
tagok150.000 forint80.000 forint
tagság nélkül300.000 forint160.000 forint

*A kiállító díjak nem tartalmazzák a rendezvényen való részvételi díjat és a céget bemutató munkatársak ellátását, így kérjük, hogy a kiállítók is regisztrálják munkatársaikat. 

Közgyűlés

Csütörtök délelőtt minden szervezet éves közgyűlést tart, melynek hivatalos meghívóját mindenki a saját tagságának küldi meg. A közgyűlésen bemutatkoznak új tagjaink és egy rövid előadás keretében bemutatásra kerül a szövetség új arculata

Részvételi díjak

TagoknakTagság nélkül
4 napra120.000 forint/fő160.000 forint/fő
3 napra80.000 forint/fő110.000 forint/fő
2 napra50.000 forint/fő70.000 forint/fő
1 napra20.000 forint/fő30.000 forint/fő

A részvételi díj tartalmazza a konferencián való részvételt, az étkezéseket, szállást és wellness használatot. A részvételi díjról előzetesen elektronikus számlát küldünk, ami a regisztráció véglegesítését is jelenti, helyszíni befizetésre nincs lehetőség. Az 1 napos díj nem tartalmazza a szállást, vacsorát és wellness használatot.