Zöldtető- és Zöldfal Építők Országos Szövetsége

Zöldtető- és zöldfal építők vezető szakmai szervezete

ZÉOSZ elnöki levél 2014. 08.05.

zeoszpalyazat (2)

Tisztelt Partnerünk! Kedves Tagtársam!

Szeptember végén egy Vándorkiállítás megnyitásával köszöntjük a Zöldtető-és Zöldfal Építők Országos megalakulásának 15. évfordulóját. A kiállítás nemcsak az elmúlt tizenöt esztendő történetét kívánja bemutatni, hanem fel kívánja hívni a közvélemény, látogatók, a szakma figyelmét a zöldépítészeti megoldások fontosságára, hazai jó példákat prezentálni a zöldtető- zöldfal építés témakörében, de megmutatni a világban zajló folyamatokat is.

A kiállítás átfogó témája folytán szeretnénk a lehető legszélesebb körből installációs háttéranyagot gyűjteni, ezért a Közgyűlésen elfogadottak szellemében a ZÉOSZ több fórumon hirdette meg a szakma szereplőinek Az Év zöldtetője, zöldfala pályázatát, valamint egy online fotópályázatot is hirdetett a téma iránt érdeklődőknek. A beérkezett anyagokat, szakmai installációkat 15-20 táblán, banneren tervezzük elhelyezni.

A Vándorkiállítás már megállapodott helyszínei:

2014. szeptember 19-21. Hortus Hungaricus Nemzetközi Dísznövény Kiállítás

2014. szeptember 24. ÉMI, BME, Magyar Építéstechnika által szerveződő Építésfelújítási Konferencia – BME Aula

2014. szeptember vége HuGBC GreenWalk eseménysorozat

2014. október 2-3. SUSCO Budapest 2014 (Sustainable Development Conference, Budapest 2014), Millenáris – az Antal József Tudásközpont szervezésében

Októbertől keressük a további kiállítási helyszíneket, jelenleg tárgyalások folynak a FUGA, KÉK fenntartóival, budapesti és vidéki oktatási intézményekkel, rendezvények szervezővel.

Bízunk benne, hogy a kiállítás eléri célját, megismertetni a ZÉOSZ-t, tagjait, kínálatát a hazai érdeklődőkkel, építőkkel és építtetőkkel egyaránt, és sikerül a felénk irányuló érdeklődést fokozni.

Amit meg kell oldanunk:

  • a tablók elkészítése, nyomdai munkák
  • szállítás költségei
  • pályázatok díjazása

A kiállítás megszervezése, kivitelezése a ZÉOSZ, tagjainak áldozatos munkáját igényli és mivel köztudomású nehéz anyagi helyzetünk, szeretnénk megnyerni az Ön (Te)  támogatását is.

Az év legnagyobb ZÉOSZ eseménye megítélésünk szerint kiváló lehetőséget teremt cégének bemutatkozásra, termékeinek és szolgáltatásainak széleskörű, szakmai közönség előtti megismertetésére.

Amit ajánlani tudunk:

  • A kiemelt támogató a nyitó és díjkiosztó rendezvényen elhelyezheti molinóját, hirdetését.
  • támogatóként a cég logója elhelyezésre kerül a programmal kapcsolatos sajtóközleményben, valamint honlapunkon, a bemutató anyagokon
  • segítjük a cég marketingjét, kedvezményes megjelenését média kapcsolatainknál

Számos megjelenést tesznek lehetővé médiatámogatóink is, amelyek elősegítik a kezdeményezés gyors magyarországi elterjedését.

Kérjük, legyen szponzorunk: pénzbeli felajánlásával támogassa a szervezést, a kiállítás sikeres megvalósítását, ajándékaival, felajánlott nyereményeivel segítse motiválni a pályázatokon indulókat!

Szponzori kategóriák:

  • Kiemelt támogató: 200 000,- Ft
  • Támogató: 100 000,- Ft

Aánlattételi szándék esetén kérjük, keresse:

Friedmann Lajosné/ Anit – a ZÉOSZ titkárát

Mobil: +36.30.288-6149

E-mail: info@zeosz.hu; friedmann@net-tv.hu

Segítő közreműködését és felajánlásait előre is köszönjük!
Üdvözlettel,

Dezsényi Péter

elnök

Zöldtető-és Zöldfal Építők Országos Szövetsége

 

Szponzori felhívás