Zöldtető- és Zöldfal Építők Országos Szövetsége

Zöldtető- és zöldfal építők vezető szakmai szervezete

ZÖLDTETŐ/ZÖLDFAL KÉRDŐÍV

Mennyire szeretnénk élhető jövőt, élhető környezetet teremteni?

A ZÉOSZ közgyűlése május végén új elnököt, elnökséget választott.  Egy kérdőívet készítettünk, a kapott  válaszok utat mutatnak az előttünk álló három év feladataihoz.

Kedves Partnerünk, Támogatónk!

 

2050-ben a Föld becsült népességének – kilenc milliárd embernek – nyolcvan százaléka várhatóan a városokban fog élni. Ha azt nézzük, hogy Európa lakosságának 75 %-a, hazánkénak 65 %-a él városokban, akkor nagyon nagy a jelentősége annak, milyennek szeretnénk lakóhelyünket, életterünket? Mennyire szeretnénk élhető jövőt, élhető környezetet teremteni?

 

A ZÉOSZ közgyűlése május végén új elnököt, elnökséget választott.  Egy kérdőívet készítettünk, a kapott  válaszok utat mutatnak az előttünk álló három év feladataihoz: mit értünk el,  hol kell erősítenünk, hogy elérjük céljainkat: minél több, az európai normáknak megfelelő zöldtető/zöldhomlokzat épülését hazánkban is?

 

Kérjük, szánjon ránk néhány percet!   Köszönjük hogy időt szakít a kérdőív kitöltésére, melyet ide kattintva érhet el.

 

Kitöltéskor az Ön adatait nem kérjük, de ha szeretne további híreket kapni szervezetünk tevékenységéről, aktualitásokat a honlapunkon  nagyvilágból, lehetősége van feliratkozni Hírlevelünkre.