Zöldtető- és Zöldfal Építők Országos Szövetsége

Zöldtető- és zöldfal építők vezető szakmai szervezete

Hírlevél

Hírlevelünkben tájékoztatást adunk a ZÉOSZ tevékenységeiről, képzéseiről és programjairól.


Adathasználati engedély

Mi a Zöldtető- és Zöldfal Építők Országos Szövetségénél az itt megadott személyes adatait kizárólag kapcsolattartásra és híreink megosztására használjuk. Kérjük, erősítse meg, hogy email-ben szeretne értesülni híreinkről: http://zeosz.hu/wp-content/uploads/2018/05/Z%C3%89OSZ-adatvedelmi_es_adatkezelesi_szabalyzat_.pdf


Ha meggondolná magát, bármikor leiratkozhat a hírleveleink láblécén található leiratkozó linkre kattintva, vagy az info@zeosz.hu e-mail címre küldött e-mail-ben. A megadott adatait tiszteletben tartjuk. A Feliratkozás gombra kattintva engedélyezi, hogy adatait ennek megfelelően bizalmasan kezeljük.

Legfontosabb feladatunknak tartjuk, hogy Magyarországon minél több épület tetejét, illetve homlokzatát fedje növénytakaró. Az élhetőbb környezet érdekében közös gondolkodásra inspiráljuk az érdeklődőket, melyhez mi a zöldtetőkkel és a növényfalakkal kapcsolatos mindennemű szaktudást, szakembereinket és magunkat adjuk.

Ezen az oldalon a ZÉOSZ minden tagja fellelhető:

Tervező, tájépítész, szigetelő, kertépítész, kivitelező, szolgáltató, anyaggyártó és forgalmazó – mindenki, aki a hazai építőiparban a zöldtetőépítéshez kapcsolódóan szerepet játszik és úgy érzi, együtt könnyebb tenni környezetünk védelme, a fenntartható fejlődés érdekében.

A megtalálható információk nemcsak az ő munkájukat segítik, de hasznos ismeretekkel szolgálhatnak a honlapunkra látogatóknak, Önnek is.

Várjuk tagjaink, támogatóink közé azokat, akik tesznek vagy tenni szeretnének a zöldfelületek növelése érdekében, népszerűsíteni, segíteni szeretnék a zöldtető-zöldfal-zöldhomlokzat terjedését Magyarországon.

MIÉRT JÓ ZÉOSZ TAGNAK LENNI?

  • Szakmai környezet
  • Szakmai érdekérvényesítés
  • Kölcsönös segítségnyújtás
  • Hatékony lobby tevékenység 
  • Szakágakon belüli hatékony információ áramlás
  • Hazai és nemzetközi szaktudás, tapasztalatok megosztása
  • Kedvezményes megjelenési lehetőségek  hazai és nemzetközi rendezvényeken, konferenciákon stb.
  • Médiapartnerek, sajtóban kedvezményes megjelenés, hirdetések elhelyezése

Visszatekintésül a 2017-es év eltelt időszakára, megemlítve rendezvényeket, kiállításokat, melyeken részt vettünk, melyeket támogattunk, itt olvashatja program összefoglalónkat:  ZÉOSZ Program összefoglaló 2017

Ha Ön még nem tagja szövetségünknek, vagy támogatná azt, jelentkezzen, hogy Ön is megtalálható legyen!

Számíthat ránk és mi számítunk Önre!

ZÉOSZ  belépés, a nyilvántartás dokumentumai

Tagdíjak 2018

Belépési nyilatkozat

ZÉOSZ év eleji Adatszolgáltatás 2018

ZÉOSZ adatvedelmi és adatkezelesi szabalyzat 2018