Zöldtető- és Zöldfal Építők Országos Szövetsége

Zöldtető- és zöldfal építők vezető szakmai szervezete

Hírlevél

Hírlevelünkben tájékoztatást adunk a ZÉOSZ tevékenységeiről, képzéseiről és programjairól.


Adathasználati engedély

Mi a Zöldtető- és Zöldfal Építők Országos Szövetségénél az itt megadott személyes adatait kizárólag kapcsolattartásra és híreink megosztására használjuk. Kérjük, erősítse meg, hogy email-ben szeretne értesülni híreinkről: http://zeosz.hu/wp-content/uploads/2018/05/Z%C3%89OSZ-adatvedelmi_es_adatkezelesi_szabalyzat_.pdf


Ha meggondolná magát, bármikor leiratkozhat a hírleveleink láblécén található leiratkozó linkre kattintva, vagy az info@zeosz.hu e-mail címre küldött e-mail-ben. A megadott adatait tiszteletben tartjuk. A Feliratkozás gombra kattintva engedélyezi, hogy adatait ennek megfelelően bizalmasan kezeljük.

Ezen az oldalon a ZÉOSZ minden tagja fellelhető:

tervező, kivitelező, szolgáltató,anyaggyártó és forgalmazó, mindenki, aki a hazai építőiparban a zöldtetőépítéshez kapcsolódóan szerepet játszik – és úgy érzi, együtt könnyebb tenni környezetünk védelme, a fenntartható fejlődés érdekében.

A fellelhető információk nemcsak az ő munkájukat segítik, de hasznos ismeretekkel szolgálhatnak a honlapunkra látogatóknak, Önnek is.

Várjuk tagjaink, támogatóink közé azokat, akik népszerűsíteni, segíteni szeretnék a zöldépítést, a zöldtetők, zöldhomlokzatok terjedését Magyarországon.

Ha Ön még nem tagja szövetségünknek, vagy támogatná azt, jelentkezzen, hogy Ön is megtalálható legyen!