Zöldtető- és Zöldfal Építők Országos Szövetsége

Zöldtető- és zöldfal építők vezető szakmai szervezete

Hírlevél

Hírlevelünkben tájékoztatást adunk a ZÉOSZ tevékenységeiről, képzéseiről és programjairól.


Adathasználati engedély

Mi a Zöldtető- és Zöldfal Építők Országos Szövetségénél az itt megadott személyes adatait kizárólag kapcsolattartásra és híreink megosztására használjuk. Kérjük, erősítse meg, hogy email-ben szeretne értesülni híreinkről: http://zeosz.hu/wp-content/uploads/2018/05/Z%C3%89OSZ-adatvedelmi_es_adatkezelesi_szabalyzat_.pdf


Ha meggondolná magát, bármikor leiratkozhat a hírleveleink láblécén található leiratkozó linkre kattintva, vagy az info@zeosz.hu e-mail címre küldött e-mail-ben. A megadott adatait tiszteletben tartjuk. A Feliratkozás gombra kattintva engedélyezi, hogy adatait ennek megfelelően bizalmasan kezeljük.

Budapesti Víz Világtalálkozó 2013

2013 fontos év a vízügyek szempontjából. A Vízügyi Együttműködés Nemzetközi Éve keretében a világ több nemzetközi eseményt szervez, New York-tól kezdve Hágán, Stockholmon, Dusanbén és Chiang Maion át.  Budapesten 2013. október 8-11 között Budapest ad otthont a Budapesti Víz Világtalálkozónak (BVV).

A Budapesti Víz Világtalálkozó szervezői szeretettel várnak szakértőket a világ minden tájáról a szakmai fórumokra, hogy szaktudásukkal  hozzájáruljanak a Budapesti  Víz és Szanitációs Ajánlások megfogalmazásához.  A jelentkezésekkel kapcsolatos részletes információk az egyes fórumok oldalain találhatók.

A ZÉOSZ is tervezi részt venni a kiállításon, de hogy a civil kerekasztal megbeszélésen ott a helyünk – az biztos!

Hogy miért is?

Bővebben a témáról Horváthné Pintér Judit és Mrekva László kollégáink az EU Víz keretirányelvhez írott “Zöldtetőkkel a városi árvizek ellen” c. Ajánlásában olvasható.

A rendezvény honlapja