Zöldtető- és Zöldfal Építők Országos Szövetsége

Zöldtető- és zöldfal építők vezető szakmai szervezete

Hírlevél

Hírlevelünkben tájékoztatást adunk a ZÉOSZ tevékenységeiről, képzéseiről és programjairól.


Adathasználati engedély

Mi a Zöldtető- és Zöldfal Építők Országos Szövetségénél az itt megadott személyes adatait kizárólag kapcsolattartásra és híreink megosztására használjuk. Kérjük, erősítse meg, hogy email-ben szeretne értesülni híreinkről: http://zeosz.hu/wp-content/uploads/2018/05/Z%C3%89OSZ-adatvedelmi_es_adatkezelesi_szabalyzat_.pdf


Ha meggondolná magát, bármikor leiratkozhat a hírleveleink láblécén található leiratkozó linkre kattintva, vagy az info@zeosz.hu e-mail címre küldött e-mail-ben. A megadott adatait tiszteletben tartjuk. A Feliratkozás gombra kattintva engedélyezi, hogy adatait ennek megfelelően bizalmasan kezeljük.

Flóratetők

A proNatur Kft. gondozásában megjelent a Flóratetők tervezési és kivitelezési szempontjai című kézikönyv, amely hiánypótló mű is egyben, mivel magyar nyelvű műszaki szakkönyv ebben a témában még nem készült.

Az ökoldogikus építészet, annak fontossága, technológiája, célszerűsége hazánkban még csak az építészettel foglalkozó szakemberek körében ismert. Pedig fontos feladat volna, hogy épített környezetünkban a passzív épületfelületek ökologikus hasznosításának lehetőségeit mind többen megismerjék.

A könyv szerzői – Hidy István, Prekuta János, Varga Gábor – 96 oldalon, 16 db készletrajzon és számos színes fotón mutatják be a zöldtetők/flóratetők kialakításának módszereit, technikáját.