Zöldtető- és Zöldfal Építők Országos Szövetsége

Zöldtető- és zöldfal építők vezető szakmai szervezete

Hírlevél

Hírlevelünkben tájékoztatást adunk a ZÉOSZ tevékenységeiről, képzéseiről és programjairól.


Adathasználati engedély

Mi a Zöldtető- és Zöldfal Építők Országos Szövetségénél az itt megadott személyes adatait kizárólag kapcsolattartásra és híreink megosztására használjuk. Kérjük, erősítse meg, hogy email-ben szeretne értesülni híreinkről: http://zeosz.hu/wp-content/uploads/2018/05/Z%C3%89OSZ-adatvedelmi_es_adatkezelesi_szabalyzat_.pdf


Ha meggondolná magát, bármikor leiratkozhat a hírleveleink láblécén található leiratkozó linkre kattintva, vagy az info@zeosz.hu e-mail címre küldött e-mail-ben. A megadott adatait tiszteletben tartjuk. A Feliratkozás gombra kattintva engedélyezi, hogy adatait ennek megfelelően bizalmasan kezeljük.

Függőleges kert az erkélyre

Lezajlott  a 10. „Európai Dísznövény és Kertművészeti Napok” Kiállítás és vásár”, melyet ebben az évben május 30. és június 1. között tartottak, ahol részt vett több ZÉOSZ tag, partneri szakmai szervezeteink.

Idén a mediterrán növények és parkok, valamint a történeti parkok fenntartható fejlődése volt a középpontban a „hibrid kertek” és a permakultúra-rendszerek bemutatásának segítségével.

Az idén, a Közgyűlésen a ZÉOSZ új tagjaként  ismerhettük meg a Zöldfal Zrt-t, aki szintén  kiállítók között volt , a Karsai Műanyagtechnika Holding Zrt. mérnökei által kifejlesztett Karsai Zöldfal-szerkezet modul elemei mutatkoztak be. Néhány képet, egy megjelent újságcikket küldött a honlap látogatóinak.

csurgói netes cikk

WP_20140530_001

 

WP_20140530_005

 

WP_20140531_002

Előzmény