Zöldtető- és Zöldfal Építők Országos Szövetsége

Zöldtető- és zöldfal építők vezető szakmai szervezete

HuGBC & RICS Green Talk a CEU Campus Redevelopment-ről

newbuilding CEU

A nyári szünet előtti utolsó Green Talk izgalmasnak ígérkezik, mert bejárással egybekötve ismerkedhetnek meg az érdeklődők a CEU Campus Redevelopment projektjével.

A Közép-európai Egyetem (CEU) Campus Redevelopment úttörő projektje a kontinens egyik első BREEAM minősítést szerzett felsőoktatási épületegyüttese. A koncepció megalkotásától a kivitelezésig, valamint az üzemeltetésben is fontos szerepet játszik a fenntarthatóság és a környezettudatosság elve. Barta Zsombor (MRICS, akkreditált BREEAM International tanúsító, BREEAM In-Use Auditor, a HuGBC elnökségi tagja) június 23-án a HuGBC és az RICS közös eseményén, a Green Talkon bemutatja a projektet. Az érdeklődők a helyszíni bejárás folyamán bepillantást nyerhetnek az 1. ütem befejezés közeli épületeibe, az éppen zajló munkálatokba.

A rendezvény nyelve angol/magyar. A részvételért kreditpont számítható be az éves RICS CPD keretébe.

HUGBC és RICS tagoknak, illetve a CEU hallgatóinak és diákoknak a részvétel ingyenes, más érdeklődőknek 12.000 Ft (áfával).

A bejáráson egy csoport max. létszáma 25 fő. Ezért kérjük, mielőbb regisztráljanak, helyszíni regisztráció ez alkalommal nem lehetséges.

További részletek és regisztráció ITT.

és a honlapon: http://www.hugbc.hu/page.php?id=5&event=1550

Kezdés 17 órakor.

Nádor utca 9. 2. emelet 202. terem.

Időpont: 2016. június 23., – 2016. június 23.,
Helyszín: CEU
Cím: 1051 Budapest, Nádor u. 9.